Visningsstädning inför en bostadsförsäljning

Visningsstädning inför en bostadsförsäljning

Visningsstädning inför en bostadsförsäljning inom det bokas i visningar så vill man fixa till den till det allra bästa för eventuella köpare av bostaden.

Då är det skönt att få någon annan som med vanan får ditt hem skinande ren. Flyttstädning Online AB använder dig av att få ditt hem tipp topp inför försäljning.

Visningsstädning

Din bostad är ju ditt hem och borg med personliga detaljer. Inför en visning så ska inte bara bostaden städas inför fotografering utan även visningar för eventuella spekulanter. Då vill man förbereda sig och plocka bort personliga ting så som fotografier och ta bort vissa inredningsdetaljer för att kunna visa mer av bostaden utan onödiga prylar.

Vad ska jag som ägare tänka på?

Det finns många tips på vad som kan locka vid en visning. Du kan bland annat alldeles inom visning värma en plåt med kanelbullar, det skapar en hemtrevlig doft som omedvetet ger en positiv effekt på deltagare av visning. Man kan även sätta ut blomsterarrangemang för att få både färg och en fräschör i olika rum, viktigt är då att inte ta blommor med starka dofter om någon är allergisk. Har du husdjur så är det bra att ta bort alla spår av eventuella husdjur som matskålar och inte minst spår av päls i soffor och liknande.

Fördelar med att anlita städfirma vid en visningsstädning

Skönt att slippa utföra sin städning själv då man vill försäkra sig om att den blir ren i toppklass. Städfirmor är inte bara snabbare utan de är även proffs på städning. Det är även ett förmånligt pris med Rutavdraget. När försäljning väl har utförts så har man även etablerat kontakt med en städfirma. Som man kan anlita för nästa tunga moment nämligen flyttstädningen när du lämnat över till nästa ägare.

Fördelarna med att låta oss ta hand om din visningsstädning är då:

  • Du ger intressenterna en fackmannamässig städning som gör bostaden skinande ren.
  • Priset höjs förmodligen av denna tjänst.
  • Din flyttstädning blir enklare och billigare senare.
  • Du kan göra dig av med onödiga saker.
  • Etablerad kontakt med oss som kan flyttstäda åt dig.
  • Halva priset tack vara Rut-avdraget.
  • Ett win-win system som betalar sig tusenfalt.

Boka städfirma

Du får hjälp med din visningsstädning till ett förmånligt pris med hjälp av Rut-avdraget. Flyttstäd Online AB har professionella och duktiga medarbetare som gärna hjälp dig. Vi använder vår erfarenhet så att ditt hem blir inför visning skinande ren och lockande.

Kontaktuppgifter:

info@flyttstadonline.se

010-585 86 95