Vad klarar en städfirma av

Vad klarar en städfirma av?

,Vad klarar en städfirma av? Vad kan du egentligen kräva av en städfirma? Det ska du komma ihåg att fråga då du väljer att betala för din städning, oavsett om det gäller dödsbostädning eller flyttstädning. Det är bra städfirmor som är tydliga med vad de gör och inte gör.Du behöver också vara bra på att ställa frågor och ta reda på information, men även att tala om vad du söker efter så att du ska bli nöjd med din städning.

Några viktiga punkter som kan avgöra hur nöjd du kommer att bli med din bokade tjänst…

Städfirma som lyssnar på dig

En bra städfirma ska lyssna på dig, de ska försäkra sig om att de fångar upp vad du söker och ger dig den tjänst som du söker. En bra dialog är en viktig del när du söker en städfirma. Det spelar ingen roll om du behöver en flyttstädning eller en hemstädning en gång varannan vecka.

Det är lätt att troatt vi alla tänker städning precis som vi gör, det kan leda till att den städning städfirman utför inte känns rätt, fastän de lagt flera timmar på städningen. Om du redan från början är tydlig med vad du önskar så kommer du också bli nöjd med städningen som du får utförd. Så våga ställa krav och välj den städfirma som accepterar detta och ger dig det du vil ha.

Viktigt med lyhörd städfirma

Viktigt med lyhörd städfirma

Viktigt att städning är klar i tid

Så klart vill du att din städning ska vara klar i tid, då du kanske har städare hos dig då du inte är hemma, eller så på ditt jobb när du är hemma. Vid en flyttstädning eller en dödsbostädning finn så klart särskilda krav och de är viktigt att städfirman klarar av.

Så klart är detta viktigt att det utförs so planerat, men framföralllt var tydlig och tala om vad just du behöver så att allt bokas från början på rätt sätt.

Självklart ska det vara rent!

Självklart vill man att det ska vara rent, en bra städfirma slarvar ju inte. Då du betalar för din städning så vill du ju att det ska vara riktigt utfört, oavsett vilken typ av städning du köpt. Bra firmor utför det som de lovat och som du önskat.

Skräddarsy din städning

Genom en bra dialog med städfirman så känner du att din städning är skräddarsydd efter dina behov. Ibland kan det vara en fördel, och billigare om man kombinerar sin städning. Kanske både flytt från en adress till en annan, och flyttstädning av din gamla adress? Be gärna städfirman om en offert som passar just dig, och dina behov, och som inkluderar vad som är viktigt utifrån dina behov. Detta klarar en bra städfirma av.

Det här återknyter till punkten om kommunikation. Visst är det en fördel med städpaket. När du får en offert har du något att börja med. Men det betyder inte att du måste nöja dig med detta. Du ska absolut kunna få en skräddarsydd städning med unika punkter.