Flyttstädning

Populära tjänster

Offert

Flyttstädning

Att utföra en flyttstädning är något som de flesta inte vill veta av. Här kan det finnas massor med ursäkter att skjuta detta på framtiden. Hur som helst är detta oftast inte möjligt, utan det är något som bara måste utföras. Så i det fallet är det bara att hugga tag i kvasten, moppen och trasan samt skrida till verket.

Ja, så kanske många tänker, men det behöver inte alls vara på det sättet. Vi erbjuder professionell flyttstädning till mycket bra priser. Här kan du som inte gillar att flyttstäda på egen hand, anlita oss för att ta hand om din flyttstädning.

Detta ingår i vår flyttstädning??

För att kunna erbjuda en komplett flyttstädning som levererar ett perfekt resultat varje gång, måste detta planeras så att alla delar ingår i denna tjänst. Här handlar det helt enkelt om att städa på alla platser, så att det inte finns något att klaga på. Detta innebår i klartext:

Utöver detta är det också mycket annat som ingår, såsom rengöring av ugn, kylskåp, frys och eventuell köksfläkt och alla synliga ventiler.

I vår flyttstädning ingår allt som krävs för att uppnå ett godkänt resultat. Med anledning av detta lämnar vi alltid en städgaranti på 7 dagar. Detta betyder att du som anlitar oss för en flyttstädning alltid garanteras att godkännas vid en eventuell inspektion eller försäljning av hus och lägenhet.

Vår flyttstädning sparar pengar

Alla som anlitar oss för sin flyttstädning kommer också i det flesta fall att spara pengar istället för att betala. Javisst, det finns en kostnad med vår flyttstädning. Nej, vi städar inte gratis. Nu frågar du dig säkert hur det är möjligt för dig att spara pengar genom att anlita oss för din flyttstädning?

Det hela är enkelt. När vi utför flyttstädning tar detta allt från ett par timmar till en hel dag. När personer själva utför detta kan det ta allt från 2-3 dagar. Tänk dig själv att ta ledigt från jobbet 2-3 dagar och vad kostar det?

Är det sedan så att du skulle ha missat något och måste åtgärda det. Ja, då kan det handla om ytterligare en dag ledighet från jobbet.

Dessutom har du rätten att utnyttja RUT-avdrag på våra redan låga priser. Detta betyder att du direkt kommer ned till halva arbetskostnaden.

Med anledning av det är det värt att anlita oss och våra professionella tjänster för flyttstädning och flytthjälp.

x

Få kostnadsfri offert