Flytthjälp

Populära tjänster

Offert

  Flytthjälp

  Flytthjälp kan anlitas när någon ska flytta då det är ett stort projekt. Det handlar det inte bara om att du kanske ska flytta till en annan ort efter att ha bott någonstans i massor med år. Bara det kan vara något skrämmande. Hur som helst finns det saker som är mera skrämmande.

  För oss på Flyttstäd Online AB  spelar det ingen roll om handlarna om ensamstående eller större barnfamiljer. Det är alltid mycket att göra när en flytt är stundande. Genom att anlita oss för flytthjälp och flyttstädning kan du och din familj koppla av och ägna tid åt det dagliga livet istället.

  Flytthjälp

  Så kan vi erbjuda flytthjälp

  En flytt tar mycket tid i anspråk och är både jobbigt och tidskrävande. Trots det måste många att utföra sin flytt själv. De kan vara rädda för att saker ska gå sönder och att andra människor inte respekterar deras ägodelar och bohag.

  När du väljer Flyttstäd Online AB och våra tjänster för flytthjälp, får du alltid engagerad och ansvarsfull hjälp. Med det sagt kommer du kunna lita på att allt kommer fram i oskadat skick till din nya adress.

  För alla de som vill ha ett komplett koncept vid flytt, är det inte bara flytthjälp i form av transport av bohag som finns att tillgå. Här kan du även få hjälp med packning, och flyttstädning. Med allt detta tillhands kan du och familjen helt enkelt bara fortsätta att jobba och lägga ansvaret för att kompletta flytta på våra erfarna axlar.

  Med valet av vår kompletta tjänster, tar vi allt ert bohag från en adress till en annan. Faktum är att du även kan utnyttja RUT-avdraget för dina kostnader vid flytthjälp.

  Prisvänlig städfirma vid flytt

  Om det är så att du bara väljer flytthjälp, kommer du att kunna använda RUT för att göra avdrag på allt som krävs flytthjälp och de inblandades arbetstimmar. Dock kommer du inte att kunna göra avdrag för kostnader rörande eventuellt material eller drivmedel samt bil under transport.

  Om det är så att du också väljer att anlita oss för flyttstädning i samband med flytthjälp, får du inte bara ett bra pris på hela kalaset. Här kan du också göra avdrag på 50% upp till totalt 50 000 kronor för allt arbete som ingår i flytthjälp och flyttstädning. Allt detta betyder att du får en av marknadens bästa tjänster till halva priset, samt att du kan koppla av och tänka på viktigare och roligare saker.

  [email protected]
  010-585 86 95

  x

  Få kostnadsfri offert