Flytthjälp

Populära tjänster

Offert

Flytthjälp

När någon ska flytta är detta alltid något stort. Här handlar det inte bara om att du kanske ska flytta till en annan plats efter att ha bott någonstans i massor med år. Bara det kan vara något skrämmande. Hur som helst finns det saker som är mera skrämmande. I det fallet spelar det ingen roll om det handlar om ensamstående eller större barnfamiljer. Det är alltid mycket att göra när en flytt är stundande. Dock kan du göra valet att ta det lugnt och anlita oss för flytthjälp. Med det valet kommer du och din familj att kunna koppla av och ägna er åt det dagliga livet istället.

Så kan vi erbjuda flytthjälp

Vissa gånger vill personer sköta mycket av sin flytt även om det tar tid i anspråk och är relativt jobbigt. De är helt enkelt rädda för att saker ska gå sönder och att andra människor inte respekterar deras ägodelar och bohag. När du väljer oss och våra tjänster för flytthjälp, får du alltid engagerad och ansvarsfull hjälp. Med det sagt kommer du kunna lita på att allt kommer fram i oskadat skick till din nya adress.

För alla de som vill ha ett komplett koncept vid flytt, är det inte bara flytthjälp i form av transport av bohag som finns att tillgå. Här kan du även få hjälp med packning,  och flyttstädning. Med allt detta tillhands kan du och familjen helt enkelt bara fortsätta att jobba och lägga ansvaret för er kompletta flytt på våra erfarna axlar.

Med valet av vår kompletta flytthjälp, tar vi allt ert bohag från hyllorna till den nya adressen. Faktum är att du även kan utnyttja RUT-avdraget för dina kostnader vid flytthjälp.

Så gäller RUT-avdraget vid flytthjälp

Om det är så att du bara väljer flytthjälp, kommer du att kunna använda RUT-avdraget för att göra avdrag på allt som gäller flytthjälp och de inblandades arbetstimmar. Dock kommer du inte kunna göra avdrag för kostnader rörande eventuellt material eller drivmedel samt bil under transporten.

Om det är så att du också väljer att anlita oss för flyttstädning i samband med flytthjälp, får du inte bara ett bra pris på hela kalaset. Här kan du också göra avdrag på 50% upp till totalt 50 000 kronor för allt arbete som ingår i flytthjälp och flyttstädning. Allt detta betyder att du får en av marknadens bästa tjänster till halva priset, samt att du kan koppla av och tänka på viktigare och roligare saker.

x

Få kostnadsfri offert