Dödsbotömning

Populära tjänster

Offert

  Dödsbotömning

  Dödsbotömning kan vi hjälpa dig med då det ofta är ett tungt moment.  Allt från tömning till städning kan vara svårt när din sorg är som störst. Det är mycket praktiskt som måste tas itu med efter att någon har dött.

  Dödsbotömning är en av de tjänster som går att boka på Flyttstäd Online AB. De flesta har kombinerat denna tjänst med det vi kallar dödsbostädning, men det går även att välja enbart och av dessa vid behov.

  Rutavdrag kan ej utnyttjas på dessa tjänster, men vi håller marknadsmässigt låga priser.

  Flyttstäd Online AB har sekretess och våra medarbetare bemöter alla med stor respekt och förstår att er situation är tung.

  Detta ingår i en dödsbotömning

  Egentligen kan vi säga att det inte alls finns några regler för vad som ska ingå och inte ingå i en dödsbotömning. Här handlar det alltid om olika individer, olika önskemål och individuella önskemål. Vi skräddarsyr efter kundens behov.

  Flyttstäd Online AB har lång branschvana. Vi arbetar med dig som kund i fokus, och ger dig en professionell hjälp med både städning och tömning av dödsboet.

  Vi behöver få veta hur många kvadrat som önskas samt vad som ska tömmas? Kan det presenteras med foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om.

  Flyttstäd Online AB erbjuder hela konceptet där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål. Vi ger er en offert dygnet runt.

  Vi garanterar alltid ett bra resultat med städgaranti på 7 dagar.

  Dödsbostäd-dödsbotömning

  Kan kosta mer än det smakar

  Att utföra en dödsbotömning på egen hand kommer förmodligen aldrig att smaka gott. Det kan dock också kosta mer än det smakar att tömma ett dödsbo. Detta oavsett om det ska delas, transporteras eller säljas. Det är helt enkelt mycket att göra med detta och något som kan involvera flera personer under ett flertal dagar.

  Vi kan hjälpa dig att med din / er dödsbotömning genom att lämna en snabb offert till snabb pris då det inte går att få Rutavdrag vid dödsbotömning eller dödsbostädning.

  Ni kan underlätta genom att bifoga bilder så kan vi uppskatta både tid och pris utifrån hur många kvadratmeter och kubik som ni behöver hjälp med.

  Vi kan även erbjuda städning av dödsbo i samband med att vi använder är och tömmer och lämnar då snabba pris på både tömning och städning allt utifrån era önskemål.

  Helt enkelt tjänar du både tid, kraft och pengar på att anita oss för en tömning av dödsbo.

  [email protected]
  010-585 86 95

  x

  Få kostnadsfri offert