Dödsbotömning

Populära tjänster

Offert

Dödsbotömning

Att ta hand om alla saker som måste göras efter att någon har dött, kan kännas mycket svårt. Det kan också vara svårt att finna all den lediga tid som krävs för att hinna med alla andra saker också. Sist men inte minst är det många gånger dumt att försöka spara några kronor och sedan stå med ett resultat som i realiteten kostade mycket mera. Ja, här handlar det om dödsbotömning som är en av de tjänster som går att anlita oss för. De flesta gånger kombineras denna tjänst med det vi kallar dödsbostädning, men det går även att välja enbart en av dessa vid behov.

Detta ingår i en dödsbotömning

Egentligen kan vi säga att det inte alls finns några regler för vad som ska ingå och inte ingå i en dödsbotömning. Här handlar det alltid om olika individer, olika önskemål och individuella önskemål. Vad som dock brukar stå klart är att ett hus eller en lägenhet ska tömmas på det bohag som finns.

Vår personal har lång branschvana och har dig som kund i fokus, de ger dig en professionell hjälp med både städning och tömning av dödsboet.

Vi behöver få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och kan det presenteras med foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om.

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon.

På så sätt kan vi alltid garantera ett bra resultat vid en dödsbotömning och en bra service som ser till att allt går som planerat.

Kan kosta mer än det smakar

Att utföra en dödsbotömning på egen hand kommer förmodligen aldrig att smaka gott. Det kan dock också kosta mer än det smakar att tömma ett dödsbo. Detta oavsett om det ska delas, transporteras eller säljas. Det är helt enkelt mycket att göra med detta och något som kan involvera flera personer under ett flertal dagar.

Vi kan hjälpa dig att med din/er dödsbotömning genom att lämna en snabb offert till fast pris då det inte går att få Rutavdrag vid dödsbotömning eller dödsbostädning.

Ni kan underlätta genom att bifoga bilder så kan vi uppskatta både tid och pris utifrån hur många kvadratmeter och kubik som ni behöver hjälp med.

Vi kan även erbjuda städning av dödsbo i samband med att vi hjälper er och tömmer och lämnar då fast pris på både tömning och städning allt utifrån era önskemål.

Helt enkelt tjänar du både tid, kraft och pengar på att anlita oss för en tömning av dödsbo.

x

Få kostnadsfri offert