Dödsbostädning

Populära tjänster

Offert

Dödsbostädning

Att bara städa är något de flesta försöker slippa. I alla fall om det gäller storstädning, flyttstädning eller en städning vid försäljning av hus eller lägenhet. Är det sedan så att samma stora städning ska göras i samband med att någon har avlidit, så kan bara detta kännas så tungt att arbetet blir hopplöst. Dock ska du inte misströsta. Det finns hopp och en lysande stjärna på den mörka himlen. Vi erbjuder oss att utföra er dödsbostädning.

Då det är ett dödsbo kan ni ej få Rutavdrag på städning och tömning då en av grundförutsättningarna är att man ska vara skriven på adressen och att det ansöks Rut på en fysiskt levande person.

Anlita oss för dödsbostädning i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall och Gävle samt även andra delar av det stora svenska riket. Vi erbjuder en professionell service där allt uppvisar ett perfekt och skinande rent resultat. Här spelar det ingen roll om hyresvärden ska godkänna, en annan familjemedlem ska flytta in eller om hus och lägenheter ska säljas. Vi levererar alltid toppkvalitet på våra tjänster som dansar vidare på lätta fötter vid en inspektion.

Mer om dödsbostädning:

Vi kan utföra mera än bara städning

När du anlitar oss för dödsbostädning, kan du även på samma gång använda oss och våra tjänster för tömning av dödsboet. Här kan vi åta oss att skapa ett komplett paket av tjänster som lättar bördan för alla anhöriga. Vi erbjuder oss att packa allt. Vi forslar även bort avfall och allt som ska kastas till avfallshantering. Efter detta tar vi sedan hand om hela den tunga städningen av dödsboet. Det enklaste och bästa sättet för alla inblandade parter.

Vi finns där när du behöver oss

En del gånger är det så att saker drar ut på tiden, och då kan ett dödsbo bli stående under lång tid. Ja, kanske flera år. I det fallet kommer det att bli smutsigt även om ingen bor eller vistas där. I det fallet kan du anlita oss för dödsbostädning. Det spelar ingen roll ifall det är direkt efter eller ifall det har gått mer tid. Vi finns för dig alltid. Genom att anlita oss får du alltid en anpassad städtjänst utförd av professionell städpersonal till ett bra pris i alla lägen.

x

Få kostnadsfri offert