Byggstädning

Populära tjänster

Offert

  Byggstädning

  Byggstädning är en av de städtjänster som ni kan boka hos Flyttstäd Online AB. Det är en av dessa som verkligen står ut och är annorlunda. Då det är byggstädning kan det därför behövas en grovstädning. Där överblivet material forslas bort innan städning kan påbörjas. Här är det oftast en byggarbetsplats som ska bli rengjord. Vilket många gånger innebär hantering av miljöfarligt avfall och kontakt med olika kemikalier. Detta är dock något som vi har stor kunskap och erfarenhet av. Vi kan med fördel anlitas att utföra er och ert företags byggstädning.

  Under en städning är det därför det främsta målet att få bort allt byggdamm. Då det kan vara skadligt för den som andas in det. I och med att det är så viktigt att detta görs på rätt sätt. Det är av stor vikt att en byggstädning utförs professionellt.

  Vi tar därför först och främst bort allt byggdamm som har lagt sig som över hela lokalen, och avlägsnar allt byggmaterial. 

  Men vare sig ni har ett behov av regelbunden byggstädning där arbetsplatsen städas varje dag. Det kanske bara handlar om en komplett slutstädning inför en inspektion. Vi står därför alltid till tjänst med våra professionella och trevliga städare. Våra städningar som blivit utförda har levererat nöjda kunder.Vi garanterar dessutom ett perfekt resultat vid varje städning.

  Sist men inte minst vi levererar marknadsmässigt bra priser till våra kunder.

  Därför ska ni inte tveka att kontakta oss för en offert

  Detta är en regelbunden byggstädning

  När du anlitat oss för en regelbunden byggstädning, kommer det vara något som kan ske varje dag eller efter ett schema vi kommer överens om. Ett skräddarsytt perfekt paket av städtjänster som passar just er.

  Den ordinarie städning som utförs är att torka av och rengöra olika stora verktyg. Det gäller även att se till att arbetsytor Golvytor hålls rena och snygga efter varje arbetspass. Är det så att det finns olika kontor på arbetsplatsen kan därför dessa också ingå i byggstädningen, vilket innebär att viss kontorsstädning tillkommer.

  Byggstädning

  Slutstädning - Inspektionsstädning

  Vi kan med fördel anlitas för en inspektionsstädning av ett färdigställt byggnadsprojekt. Här ser vi till att allt avfall transporteras bort till avsedda stationer för avfallshantering. Utöver detta ser vi till att alla signaler av att det tidigare varit en arbetsplats raderas. Här får ni ett skinande rent projekt att visa upp, som alltid ser strålande ut i ögonen på allt från chefer till besiktningsmän.

  Fråga oss om byggstädning

  Om du har ett byggföretag eller ett projekt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle eller Sundsvall är du varmt välkommen med en förfrågan om byggstädning. Förfrågan mottas också av byggföretag över hela landet, då vi alltid är flexibla och kan erbjuda våra tjänster på alla platser i landet.

  Tveka inte att fråga oss om offert på regelbunden byggstädning eller byggstädning för inspektion av färdigt byggprojekt. Vi lämnar alltid ett bra pris på våra professionella städtjänster. Det bästa av allt är att du alltid kan få personlig hjälp att skapa en personlig byggnad som passerar varje enskilt projekt och byggföretag.

  Välkommen till oss med er förfrågan om professionell och prisvärd byggstädning.

  [email protected]
  010-585 86 95

  x

  Få kostnadsfri offert