Arkiv: <span>Tjänster</span>

service1

Flyttstädning

Att utföra en flyttstädning är något som de flesta inte vill veta av. Här kan det finnas massor med ursäkter att skjuta detta på framtiden. Hur som helst är detta oftast inte möjligt, utan det är något som bara måste utföras. Så i det fallet är det bara att hugga tag i kvasten, moppen och trasan samt skrida till verket.
Fortsätt läsa
service2

Flytthjälp

När någon ska flytta är detta alltid något stort. Här handlar det inte bara om att du kanske ska flytta till en annan plats efter att ha bott någonstand i massor med år. Bara det kan vara något skrämmande. Hur som helst finns det saker som är mera skrämmande. I det fallet spelar det ingen roll om det handlar om ensamstående eller större barnfamiljer. Det är alltid mycket att göra när en flytt är stundande. Dock kan du göra valet att ta det lugnt och anlita oss för flytthjälp. Med det valet kommer du och din familj att kunna koppla av och ägna er åt det dagliga livet istället.
Fortsätt läsa
service3

Byggstädning

Av alla de olika saker som kan ingå i städtjänster, är det en av dessa som verkligen står ut och är annorlunda. Detta är byggstädning. Här är det oftast en byggarbetsplats som ska rengöras, vilket många gånger innebär hantering av miljöfarligt avfall och kontakt med olika kemikalier. Detta är dock något som vi har stor kunskap och erfarenhet av, och vi an med fördel anlitas att utföra er och ert företags byggstädning.
Fortsätt läsa
service4

Dödsbostädning

Att bara städa är något de flesta försöker slippa. I alla fall om det gäller storstädning, flyttstädning eller en städning vid försäljning av hus eller lägenhet. Är det sedan så att samma stora städning ska göras i samband med att någon har avlidit, så kan bara detta kännas så tungt att arbetet blir hopplöst. Dock ska du inte misströsta. Det finns hopp och en lysande stjärna på den mörka himlen. Vi erbjuder oss att utföra er dödsbostädning.
Fortsätt läsa
service6

Dödsbotömning

Att ta hand om alla saker som måste göras efter att någon har dött, kan kännas mycket svårt. Det kan också vara svårt att finna all den lediga tid som krävs för att hinna med alla saker också. Sist men inte minst är det många gånger dumt att försöka spara några kronor och sedan stå med ett resultat som i realiteten kostade mycket mera. Ja, här handlar det om dödsbotömning som är en av de tjänster som går att anlita oss för. De flesta gånger kombineras denna tjänst med det vi kallar dödsbostädning, men det går även att välja enbart en av dessa vid behov.
Fortsätt läsa
x

Få kostnadsfri offert