Sundsvall

Boka städning i Sundsvall

  Städtjänster Sundsvall - Vi städar i Sundsvall

  Den vackra svenska staden Sundsvall är inte bara känd för sitt casino, utan här finns det även stabilisator som håller hyra på alla företag och hos alla privata personer i denna stad. Vi är ett sådant företag, som erbjuder professionella städtjänster Sundsvall. Här handlar det om en växande stad i behov av ett flexibelt utbud av städtjänster. Nedan ser du vilka städtjänster som vi erbjuder i Sundsvall.

  Flyttstädning Sundsvall

  Flytthjälp och flyttstädning i Sundsvall

  När du söker flyttstädning i Sundsvall och eventuell flytthjälp, har vi alltid de perfekta tjänsterna och en hög servicenivå som allt ger ett perfekt resultat. Vi erbjuder flyttstädning och flytthjälp i Sundsvall för alla företag och privatpersoner. Som privatperson kan du alltid använda RUT-avdraget för att för ned arbetskostnaden med 50% upp till 50 000 kronor. Vi erbjuder en komplett tjänst där du får allt från flyttstädning, packning, flytthjälp och transport i ett skinande rent och professionellt paket.

  Dödsbotömning och dödsbostädning i Sundsvall

  Att utföra en dödsbostädning eller att tömma ett dödsbo i Sundsvall kan vara jobbigt för en familj eller närstående. Här kan du anlita oss för dödsbotömning och dödsbostädning Sundsvall. Vi behöver få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och kan det presenteras med foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om. Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon. Utöver detta ser vi alltid till att vi utför en städning i Sundsvall av hög kvalitet med nöjd kund garanti.

  Byggstädning i Sundsvall

  Det är inte bara privatpersoner eller aktiva företag som behöver städas. I Sundsvall byggs det mycket nytt och staden expanderar kraftigt. Här finns vi också med för alla de byggföretag som vill ha en komplett samarbetspartner när det gäller byggstädning. För bästa pris på alla våra städtjänster i Sundsvall kontaktar du oss via e-post eller telefon. Vi lämnar alltid bra offert och hög kvalitet på alla våra tjänster.

  Få helt kostnadsfri offert

  Det är bara att kontakta oss

  x

  Få kostnadsfri offert