Malmö

Boka städning i Malmö

  Städtjänster Malmö - Vi städar i Malmö

  Som Sveriges tredje största stad, finns det ett stort behov av städtjänster i Malmö. Detta både gällande privatpersoner och företag. Vi har specialiserat oss bara inom detta område och levererar idag ett av Malmös mest kompletta utbud av professionella städtjänster. Här kan du kombinera olika alternativ, så att du får mera tid över till annat. Detta samtidigt som du också får bästa tänkbara kvalitet till rätt pris. Nedan ser du några av de städtjänster du kan kombinera för att få jobbet gjort på bästa tänkbara sätt.

  • Flyttstädning och flytthjälp
  • Dödsbotömning och Dödsbostädning
  • Byggstädning

  Vi erbjuder professionella städtjänster Malmö där det ingår 100% nöjd kund garanti samt en garanti att vår städning alltid passerar en godkänd kontroll av fastighetsägare eller eventuell köpare.

  Flytttsädning Malmö

  Flytthjälp och flyttstädning i Malmö

  När du ska flytta är det mycket att hålla reda på. Här ska det ändras adress, samt att du kanske ska byta jobb. Kanske ska du vara kvar på samma jobb och inte kan få ledigt. Oroa dig inte för det. Vi erbjuder allt från flyttstädning i Malmö till komplett flytthjälp med allt från packning till transport. Kontakta oss och få bästa pris och kvalitet på flyttstädning och flytthjälp i Malmö redan idag.

  Dödsbotömning och dödsbostädning i Malmö

  Vid en bortgång av anhörig eller en kär vän kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo och vi finns där för dig i din sorg och med kompetent personal så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vördnad. Vi erbjuder dödsbotömning och dödsbostädning i Malmö till bra priser och hög kvalitet. Här får du råd att unna dig lite lugn och ro istället för att ta tag i det jobbiga på egen hand.

  Byggstädning i Malmö

  Behöver du och ditt företag byggstädning i Malmö? Vi erbjuder allt från återkommande byggstädning till slutstädning innan inspektion av färdiga byggprojekt. fråga oss om pris, så lämnar vi alltid en konkurrenskraftig offert på byggstädning utförd med ett professionellt resultat i Malmö.

  Få helt kostnadsfri offert

  Det är bara att kontakta oss

  x

  Få kostnadsfri offert