Göteborg

Boka städning i Göteborg

  Städtjänster Göteborg - Vi städar i Göteborg

  Med långt över 500 000 invånare och tusentals företag, behövs det städtjänster Göteborg som du verkligen kan lita på. Vi städar i hela Göteborg och erbjuder professionella städtjänster av högsta kvalitet. Här väljer du omfattning av varje tjänst och vi levererar alltid ett fullgott resultat till ett av marknadens bästa priser.

  • Flyttstädning och flytthjälp
  • Dödsbotömning och Dödsbostädning
  • Byggstädning

  När du väljer våra städtjänster ovan får du alltid 100% nöjd kund garanterar samt att du som privatperson alltid har rätt att utnyttja RUT-avdrag med 50% avdrag av alla arbetskostnader upp till 50 000 kronor per person på samma adress.

  Flyttstädning Göteborg

  Flytthjälp och flyttstädning i Göteborg

  En av de vanligaste och mest eftersökta städtjänster i Göteborg är flyttstädning. Detta är något som de flesta bävar för och som även många måste ta ledigt från arbetet för att hinna med. Genom att anlita oss och vår tjänst flyttstädning Göteborg, kan du fortsätta jobba som vanligt. Behöver du sedan flytthjälp och flyttransport samt packning erbjuder vi även professionella tjänster inom detta område. Räkna alltid med ett fullgott resultat som klarar eventuella inspektioner.

  Dödsbotömning och dödsbostädning i Göteborg

  Att tömma och städa efter ett dödsbo kan vara något mycket jobbigt. Vi erbjuder både dödsbotömning och dödsbostädning i Göteborg. Detta med mycket hög kvalitet och bra priser. Se till att få tid att umgås med de som fortfarande lever, och anlita oss för det tunga arbetet.

  Byggstädning i Göteborg

  Behöver du och ditt företag byggstädning? Vi erbjuder byggstädning i Göteborg med omnejd. Här ser vi till att det färdiga projektet kan visas upp och levereras till kund, eller att ni får en ren och trivsam arbetsplats. Kontakt oss redan idag för en offert. Vi garanterar ett gott resultat med 100% nöjd kund garanti och mycket konkurrenskraftiga priser på byggstädning av mycket hög kvalitet.

  Få helt kostnadsfri offert

  Det är bara att kontakta oss

  x

  Få kostnadsfri offert