Gävle

Boka städning i Gävle

  Städtjänster Gävle - Vi städar i Gävle

  Vi erbjuder professionella och kompletta städtjänster i Gävle av högsta kvalitet för alla privata personer och företag i Gävle med omnejd. Vi innehar F-skatt, där det kan göras att alla företag kan göra avdrag för våra tjänster. Detta samtidigt som privatpersoner alltid kan utnyttja sin rätt till RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaderna upp till 50 000 kronor per person på en och samma adress.

  Vi erbjuder ett komplett utbud av flytthjälp och städtjänster i Gävle, vilket gör att vi har uppfostrat erfarenhet av städning i alla förekommande lokaler och hem. Nedan ser du de olika tjänsterna vi erbjuder:

  • Flyttstädning och flytthjälp
  • Dödsbotömning och Dödsbostädning
  • Byggstädning

  Vi lämnar alltid 100% nöjd kundgaranti där vi garanterar att alla de tjänster vi erbjuder klarar av att genomgå och inspektion utan anmärkningar. Om några anmärkningar skulle finnas, rätt vi alltid tills detta utan några extra kostnader.

  Flyttstädning Gävle

  Flytthjälp och flyttstädning i Gävle

  Vår tjänst flyttstädning är det perfekta valet för alla de som har mycket att göra på jobbet, eller de stora barnfamiljer som aldrig ser ut att få tiden att räcka till. Här tar vi på oss ansvaret att utföra er flyttstädning, vilket gör att du alltid vet att du får ett kvalitetsarbete utfört av professionell städpersonal som vet hur ett hus eller en lägenhet ska städas för att bli skinande ren.

  Dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle

  Ibland är det så att det behöver flyttas av andra orsaker än att leva på annan plats. Här kan det vara så att någon har avlidit. Många gånger kan detta väga tungt på familj och närstående. Vi erbjuder både tömning av dödsbon och dödsbostädning i Gävle.

  Byggstädning i Gävle

  När ett byggprojekt är klart eller när det blivit för mycket skräp på arbetsplatsen, kan alla byggföretag i Gävle anlita oss för professionell byggstädning. Vi lämnar alltid bra priser och utför ett professionellt arbete där du ser resultatet i en ren och skinande arbetsplats.

  Få helt kostnadsfri offert

  Det är bara att kontakta oss

  x

  Få kostnadsfri offert