städfirma pris

Har du råd med flyttstädning?

Har du råd med flyttstädning kanske du undrar. Det ska flyttstädas, det vet du. Men du kanske tänker att det kommer att lösa sig på något magiskt vis. Du torkar av lite och dammsuger och så sopar du resten under mattan. Det är bara det att den som flyttar in kommer att kika under den mattan såväl som i avloppet i badrummet och bakom spisen i köket.

När du får klagomål och måste betala för en komplett städning av en städfirma som du kanske inte ens själv får välja inser du att du definitivt har råd med flyttstädning. Du har mycket att tjäna på att boka in den i god tid till ett rimligt pris.

Vad kostar det att sköta flyttstädning själv?

Det många inte tänker på är att egen flyttstädning inte är synonymt med gratis flyttstädning. Din tid är också värd något och dessutom måste du ju köpa in rätt material för arbetet. Det är en hel del städning som du normalt inte utför som måste göras inför en flytt.

Det är till exempel så att du ska få bort kalk, rensa avlopp, rengöra fläktar och komma åt långt upp på väggar och i tak. Om du inte tar tag i detta kan det bli så att din flyttstädning inte godkänns. Tänk att du lagt så mycket tid på den och sedan ändå får betala för att en städfirma tar hand om det!

Glöm inte bort att du antagligen måste ta ledigt för att klara flyttstädning själv. Att lägga 2–3 semesterdagar på städning är inte gratis. Det ska du räkna på när du ser på pris för flyttstädning. Många gånger kan det till och med vara så att du sparar på flyttstädning som utförs av en professionell städfirma.

Kostnaden är vad din tid är värd

Vad en flyttstädning kommer att kosta är i grund och botten ett mått på vad din tid är värd. Det är inte alltid vi tänker på detta sätt. Men det är bra att göra det då du dividerar om flyttstädning pris och inte är säker på om du har råd att ta hjälpen.

Att lägga timmar och dagar på att städa inför en flytt innebär att du inte är på jobbet och du hinner inte med att umgås med vänner och familj. Dessutom kan du räkna med att städningen kommer att kännas i din kropp. Det är också något att fundera lite på…

spara tid städfirma

När du måste hinna med annat

När du måste hinna med annat som allt det tekniska inför en flytt så har du råd med flyttstädning. Faktum är att det kan vara så att du inte har råd att göra det själv. Kostnaden i tid och slitage på kroppen blir för stor.

Professionella städare vet hur en flyttstädning ska göras på ett effektivt sätt. De kan vara klara på en dag. Dessutom har de alla redskap som behövs för att komma åt. Därmed behöver inte du snurra runt i butiker och leta efter medel och städverktyg.

Summan av kardemumman är att du inte bara har råd med flyttstädning, du har inte råd att låta bli att ta denna hjälp!