Flytt Flytthjälp Flyttstädning Flyttstädningar

Flyttstädning- Varför boka städfirma?

Boka flyttstädning Varför boka städfirma kanske du tänker. Att boka en städfirma är en fördel som alla som flyttat, oavsett om det är första gången, eller är något du har lång erfarenhet av instämma i. Allt runtomkring en flytt tar mycket tid och förberedelse men även energi.

Det är så spännande att få komma till ett nytt hem och man vill snabbt in och få göra det till sitt krypin. Då är den gamla bostaden därför som ett orosmoln på himlen. Det kan vara tidsbrist innan man ska lämna ifrån sig nyckeln då flytten dragit ut på tiden, till att orken tryter men man vill absolut lämna över sin bostad skinande ren till nästa.

Flyttstäda själv eller boka en städfirma?

Flyttstädning är det som kvarstår när allt  är tömt.  Det kan kräva ett par dagar för att få alla vrår skinande ren för att godkännas vid en besiktning. Det kan även resultera i att allt sitt slit inte godkänns vid en besiktning, och du får anlita en städfirma ändå.

Vid flytt är det en massa möbler, kartonger och prylar som ska flyttas och även en tidsoptimist kan vid slutet av sin flytt känna av tid och ork inte alltid räcker till.

Stressen ökar, man ska hinna med allt från arbete, familj, vänner och sin flytt. Absolut kan ni kontakta släkt och vänner och erbjuda både mat och gentjänster. Smidigast är nog att avsätta lite tid och kontakta oss på Flyttstädonline AB. Där får du snabbt en offert, och kommer då inse att din flyttstädning kan utföras av en städfirma. då det ger dig utrymme att komma ikapp i livet.

Fördelar med att boka en städfirma?

Tillgång till snabb uppkoppling är en av vår tids bästa alternativ. Att snabbt få hitta det man söker, men garanterar det att man hittar rätt?. Vi på Flyttstäd Online AB kan därför garantera att vi ger en ypperlig service. Våra underbara medarbetare jobbar alltid för att göra kunden nöjd. Vid våra städningar  används miljömässigt klassade rengöringsmedel så vi kan värna om miljön.

Tips inför din flyttstädning

Har du bokat tid för en flyttstädning? Då är det bra att tänka på att inte elen är avslagen på städdagen. El behövs till vår städutrustning såsom dammsugare och arbetsbelysning. Adressändring till Skatteverket men så även ditt försäkringsbolag för att ändra din hemförsäkring.

Sist men inte minst så är det en fördel att i god tid boka din flyttstädning . Dels så kan du minska din stress att inte hinna flyttstäda själv, och släppa tanken på att städa själv. Bostaden kan lämnas med gott samvete.

Vad kostar en flyttstädning och vad ingår?

Med Rutavdrag innebär det att priset subventioneras med 50%, och resterande utbetalas av Skatteverket. Då kanske du undrar Har jag rätt till Rut?  Du kan då ringa Skatteverket. Där får du även veta vilket belopp utifrån din taxerade inkomst du har utnyttjat, eller har rätt till att utnyttja.

Har du inte rätt till Rut så kan du när du inhämtar offert för din flyttstädning nämna det så får du rätt pris vid offerten, och inga överaskningar som dubbel faktura när din Rutansökan avslås och, vi fakturerar dig för den andra hälften.

Så tveka inte att kontakta oss så får du snabbt och enkelt en offert, vi jobbar 7 dagar i veckan året om. Vi lämnar även därför våra kunder 7 dagars städgaranti.

Har du några frågor?

Kontaktuppgifter:

info@flyttstadonline.se

010-585 86 95