Flyttstädning Städfirma Flyttstäd Dödsbostädning Dödsbotömning Byggstädning Flytthjälp Flyttstäd Online AB

Flyttstädning Online Boka dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö Sundsvall Gävle

Flyttstäd Online AB kan snabbt och enkelt ge dig en en offert på byggstädning, flyttstädning, flytthjälp, dödsbostädning och dödsbotömning. Du får genom ett snabbt svar om du önskar gå vidare och boka oss. En bokningsbekräftelse på att du är inbokad och kan få lägga din fokus och energi på annat.

Du är bara någon minut från att du skickat en offertförfrågan till ett gratis offert.

Vi på Flyttstäd Online levererar våra tjänster i hela Sverige. Våra duktiga medarbetare gör allt för att du som kund ska vara nöjd.

För oss är det viktigt att du som kund får ett bra resultat till ett marknadsmässigt bra pris oavsett var i Sverige du bor.

Flyttstädning

Flyttstädning levereras av Flyttstädning Online AB som utför en flyttstädning med städgaranti på 7 dagar och vi sätter våra kunder i fokus. Vi bokas dygnet runt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, samt Gävle.

Vår städgaranti innebär att det är inflyttande, kvartersvärd eller fastighetsägare som ska besikta inom 7 dagar från städdagen vår städning och vid eventuella anmärkningar så ingår 3 omstädförsök så att resultatet blir till belåtenhet.

Känner du att din flytt tagit dina sista krafter så tveka inte att anlita oss, vi jobbar även med miljömässiga rengöringsmedel och du kan lämna över din gamla bostad skinande ren till nästa hyresgäst och du får i lugn och ro komma till rätta i ditt nya hem och ladda dina batterier.

Vad ingår i en flyttstädning?

Vi har med oss allt som krävs för en ordentlig flyttstädning såsom all nödvändig städutrustning samt arbetsverktyg, stegar, belysning, hinkar och moppgarn och trasor samt rengöringsmedel .

Vid bokning av din flyttstädning ingår själva boytan, sedan kan tillägg göras vid bokning såsom inglasad balkong, förråd och liknande som räknas som biyta.

Vad bör du tänka på innan vi kommer och flyttstädar?

Du ska bara tänka på att kyl och frys är avslagna, samt ta ned tavelkrokar, spikar och skruvar.

Det är även viktigt att inte slå av strömmen till bostaden innan vi fått utföra flyttstädningen. Då vi behöver el till våra dammsugare och arbetsbelysning.

Hos Flyttstäd Online AB kan du även boka flytthjälp

När du väljer oss att flytta från en bostad till en annan. Får du hjälp av vår engagerade och ansvarsfulla medarbetare. De hjälper dig att flytta dina ägodelar till din nya adress.

Ibland kan man behöva förutom flyttstädning kombinera tjänsten med just flytthjälp. Vi ger dig ett bra pris på ett helt koncept så att du får mer tid för andra saker.

Om du bara väljer att boka flytthjälp så kan du även utnyttja Rut-avdraget på allt som gäller flytthjälp. Du kan inte göra avdrag för kostnader för eventuellt material eller drivmedel samt bil för transport.

Hur går det till att boka Flyttstäd Online AB?

Vi svarar dygnet runt 365 dagar om året, och har inga helgstillägg och resekostnader.

När vi ger dig en offert skickas även vårt bokningsformulär med och när du skickat in den till oss så får du som kund tillbaka en bokningsbekräftelse.

Du får ett pris efter Rut och när du som kund betalat vår faktura ansöker vi på Flyttstäd Online AB hos Skatteverket Rut.

Boka flyttstädning – påverkar Corona vår städning ?

Vår städfirma har inte påverkats av Corona i vår service att kunna leverera flyttstädningar till våra kunder eftersom vi kommer till tomma bostäder och våra kunder behöver ej utsättas då all kontakt kan ske online över mail eller telefon.

Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig i vardagen så att du får fokusera på ditt nya hem.

Kontaktuppgifter:

info@flyttstadonline.se

010-585 86 95